Oliver Peoples, l’elegància retro

Si t’agraden les ulleres vintage, Oliver Peoples és la teva marca. Aquesta firma californiana amb base a West Hollywood va néixer l’any 1986 i amb només un any de vida un dels seus models ja va protagonitzar la portada de l’edició alemanya de la revista Vogue. Ho va fer amb un disseny creat especialment  per a Andy Warhol. Ara, prop de 30 anys després, marca tendència i les seves ulleres les llueixen Robert Downey Jr, Johnny Depp, Jennifer Aniston, Jessica Alba, Angelina Jolie o Jude Law, entre d’altres “celebrities” de Hollywood. Unes muntures exclusives i úniques que a Badalona només podeu trobar a Òptica Hispano.

Oliver Peoples neix dels somnis i de l’empenta d’un jove californià que va estudiar optometria: Larry Leight. En lloc de seguir les tendències del moment, es va proposar recuperar vells dissenys nord-americans a partir d’un lot de milers de muntures antigues fabricades als EUA que va adquirir a Connecticut. Entre tot aquest material, que va inspirar els seus dissenys, hi va trobar uns vells rebuts a nom del que semblava ser l’anterior propietari: Oliver Peoples. D’aquí va sorgir el nom d’una marca d’èxit que ara ven les seves ulleres a les principals òptiques i botigues de moda arreu del món. La primera tenda d’Oliver Peoples es va establir en el famós Sunset Boulevard. Des d’aleshores, n’ha obert nou més, set als Estats Units i dues al Japó.

L’elegància retro d’unes ulleres Oliver Peoples és única. Són models confeccionats a mà, de materials de gran qualitat i colors exclusius. Les muntures no porten deliberadament cap logotip, emfatitzant així el caràcter especial i alternatiu de la marca. Dissenys ambientats en el passat però, alhora, amb un toc avantguardista.

Foto: http://oliverpeoples.com/