Una aplicació per millorar la salut visual

Les queixes més habituals de les persones que treballen amb ordinador i dispositius mòbils solen estar relacionades amb la visió.

Alguns estudis demostren que entre el 50% fins al 90% de les persones que exposen els seus ulls a una pantalla més de dues hores al dia refereixen molèsties visuals, formant part de tota una simptomatologia que es diu “Síndrome visual informàtica” (SVI).

La prevenció per a l’aparició de la síndrome és important. Per això, el Col·legi Oficial d’Òptics optometristes de Catalunya, per ajudar a totes aquelles persones que tenen molèsties als ulls mentre utilitzen pantalles, ha creat una solució que les reduirà o eliminarà.

OK Vision és una utilitat per a PC i Mac que ens permet gestionar fàcilment els períodes de descans recomanables per mantenir un correcte confort visual al Treballar amb pantalles.

L’aplicació també proporciona consells per a la cura i la millora del rendiment de la visió i ens dóna l’opció de realitzar alguns exercicis per flexibilitzar i relaxar el nostre sistema visual.

Més informació: Col·legi Oficial d’Òptics optometristes de Catalunya

OKVision-545x540