Com netejar les nostres ulleres

És molt important netejar les ulleres amb freqüència i, el que és més important, de la manera correcta, d’aquesta manera, aconseguirem mantenir una bona qualitat de visió i perllongarem la vida útil de les ulleres. Per aquest motiu, avui dediquem aquest post a explicar-vos com netejar les vostres ulleres:

El més important és saber que NO hem de fer. Per exemple: netejar les ulleres amb la roba que portem posada. Error!! És molt important no fer servir les peces de roba per netejar les lents, ja que que tenen partícules de pols que poden arribar a ratllar el vidre al fregar-lo.

Per aquest motiu, una bona manera de netejar les ulleres és fer servir el sabó de mans i aigua tèbia. S’han d’assecar les ulleres amb un paper suau i, sobretot, hem d’assegurar que la muntura quedi ben seca, prestant especial atenció a les parts metàl·liques.

Ja que no sempre tenim ni aigua ni sabó a mà, també podem utilitzar el drap de microfibra que lliurem al comprar unes ulleres a la nostra òptica.

I finalment, podem usar esprais específics que humitegen i faciliten la neteja dels vidres o tovalloletes humides que fan la mateixa funció que aquest tipus d’esprai.

trucos-de-limpieza-con-pasta-dental-02