Contactologia

Les lents de contacte són l’alternativa més còmoda per corregir qualsevol problema de visió. Ofereixen un millor camp de visió i més llibertat de moviments, especialment per aquelles persones que practiquen esports on no s’aconsella portar ulleres. Habitualment el seu ús respon a aquesta comoditat o a motius estètics, però en alguns casos són la millor solució per a determinades problemàtiques visuals.

Woman's Eye

La contactologia estudia l’adaptació de les lents de contacte. No tots els ulls són iguals i un estudi acurat previ és imprescindible per trobar la solució adient per a cada persona i per mantenir una bona salut visual en el temps. A Òptica Hispano treballem amb els millors laboratoris i l’última tecnologia per tal d’oferir lents de contacte de la màxima qualitat.

Disposem de les tècniques i dels materials més moderns per a la detecció i la correcció de tot tipus de defectes visuals. Els materials d’avui en dia permeten fins i tot implementar lents de contacte d’ús permanent. Gràcies als nostres professionals d’optometria i contactologia, la nostra vocació és oferir un servei integral de la visió.