Empresa

A Òptica Hispano t’oferim la màxima garantia professional amb els millors preus. Pots disposar de les teves lents a l’instant o reparar­-les també al moment. Com que som fabricants, disposem de tot tipus de lents, en vidre i també en orgànic. La nostra filosofia és tenir cura de la visió de les persones, amb la màxima professionalitat i amb un tracte familiar.

Amb el repte de millorar cada dia i oferir un millor servei, hem evolucionat al costat de l’última tecnologia, incorporant els aparells d’última generació i comptant amb els millors professionals. Òptica Hispano analitza a fons els possibles transtorns tant a nivell visual com a nivell patològic de cada pacient, amb l’objectiu de donar la millor resposta en cada cas.

Des de fa generacions, famílies de Badalona han confiat en Òptica Hispano com la seva òptica de referència. Disposem d’un gran ventall d’ulleres i lents de contacte per a totes les edats i també d’ulleres per a la pràctica esportiva. Òptica Hispano està registrada a la Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitàries del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.