Optometria

L a visio és la principal entrada d’informació al nostre cervell. A partir dels tres anys d’edat el 70% de la informació que rebem ens arriba a través del sistema visual, i per poder-­la processar correctament s’han de tenir tots els reflexos i les capacitats al cent per cent. Per aquest motiu, és molt important tenir cura de la nostra salut visual.

Woman's Eye

L’optometria estudia la visió de forma funcional, avaluant l’agudesa visual, la refracció ocular i les capacitats visuals. Mitjançant el nostre servei professional d’optometria, compensem de la manera més òptima els defectes visuals. Entre els més habituals, la miopia, la hipermetropia o l’astigmatisme. Investiguem al detall la disfunció correcta de cada cas, analitzem i corregim els problemes visuals dels nostres clients amb les lents més adequades del mercat.

La graduació i la valoració funcional de la visió són imprescindibles per a un bon diagnòstic oftalmològic. A través de l’última tecnologia els professionals d’Òptica Hispano tracten a fons els possibles problemes de cada pacient, amb l’objectiu de donar sempre la millor resposta en cada cas. En els darrers anys, a més, els estudis de la retina, el nervi òptic i la còrnea s’han desenvolupat extraordinàriament, i són d’una gran utilitat per detectar i  tractar malalties com la Retinopatia Diabètica o la Degeneració Macular associada a l’edat.